Ami csak szem szájnak ingere, lehetőségek tengere.
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics

Madox Smith
by Cloud Strife
2018-11-15, 15:52

Pirate and Royal
by Dorothea
2018-10-31, 22:29

Into the night
by Grimmjow
2018-10-25, 21:30

Hey Daddy ~
by Dorothea
2018-10-13, 14:40

It's me again....
by Grimmjow
2018-08-24, 20:28

Better than I know myself
by Grimmjow
2018-08-04, 23:08

Grimmjow keresi...
by Grimmjow
2018-05-16, 20:09

Nothing, but a demon...
by Grimmjow
2018-03-28, 18:19

Karaktervezető igénylő
by Grimmjow
2018-03-09, 17:16

Tust me brother
by Grimmjow
2018-03-05, 20:57

Keep calm and love me
by Grimmjow
2018-03-05, 20:57
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (7 fő) 2018-07-11, 20:49-kor volt itt.

Share | 
 

 Nothing, but a demon...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Grimmjow


avatar


Hozzászólások száma :
33
Join date :
2017. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Nothing, but a demon...   2018-03-05, 19:34Nisstyre & Akeron

Wretched and divine

Ébrenlét és a mély fekete szakadék között lebeg. Nincs tudatánál, de a világ töredékei eljutnak hozzá. Egy ismerős arc, egy kényelmes ágy és fájdalom... A fáradtság béklyói mázsás súlyként nehezednek rá, és képtelen akár csak megszólalni is. Hangszálait már régen elszaggatta amikor még tudott kínjában ordítani és nem csak sodródott az árral. Adták, vették és nem tehetett ellene semmit. Megérdemelte a sorsát, ő is tudja jól hogy neki már nem lesz hely a világban többé, csak lánc és fájdalom. Mélyre süllyed a fekete mocsárban.

Órákkal, napokkal később - fogalma sincs - ébred újra, de moccanni sincs ereje, mindössze egy kis időre nyeri vissza a tudatát, és megint új helyen van. Nem szőrmék között hever, hanem valami sokkal keményebb, de mégis melegebb helyen. Oldalra fordítja a fejét, és észreveszi az áttetsző vékony hártyát, ami egyfajta búraként veszi körbe. Egy gyógyítógömb belsejébe került, de minek? A halál már megváltás lenne számára, miért nem hagyják hát meghalni? Nincs miért élnie, és nincsenek céljai. Már nem ura önmagának, az ereje és hatalma oda lett, még a testét is megbélyegezték. Lelke foszlányokból áll össze, emlékei kuszák és zavarosak, az idő érzékét is elvesztette. Vissza csukja a szemeit, végtelenül fáradt, és végtelenül álmos...

- Mi van már? Miért nem tér magához? - hallatszik a karcos hang, az egyik testőr jött le megnézni, hogy mi van az egykori herceggel.
- Alig van ereje. Épp csak arra elég hogy ne haljon meg és a szervezete működjön, a mágikus kötések piócaként szívják az életét - válaszol a gyógyító, és Nisstyre nem is hall több mindent, megint a fekete óceán partjára sodródik, amikor erős rántást érez. Mintha egy kéz a lelkébe markolna, és visszahúzná. Fájdalmas nyögéssel zökken vissza, de hang nem jön ki a torkán egyenlőre, csak kinyitja a szemét, és arcán tükröződik a fájdalma. Egy kis pislogás után tisztul a kép és egy ismerős ismeretlen arcot pillant meg maga előtt. Elfészkelődne, de a legapróbb mozdulat is fáj. Sérülései régiek, és képtelen begyógyítani őket. Mellkasát szoros fehér kötés fedi és a nyaka körül is puha géz szerű anyag tekeredik. Nem kímélték. A háta csupa apró seb és sebhely.
Szemei lassan fókuszálnak a magas idegenre, akihez képes egy nádszálnak tűnik. Akeron egészséges démon, ereje teljében. Ő meg csak árnyéka egy démonnak. Megpróbál megszólalni és nagy nehezen sikerül is életet csiholnia élettel hangszálaiba.
- Ak..eron? - kérdezi ahogy beazonosítja ki áll felette. Nem érez örömet a testvére láttán, de félelmet sem. Tudja hogy ő szaggatta szét a testét nem rég, ezzel felfedve az eddigi sebeit is. Mégsem vádolja, vagy retten meg. Fáradt szürke szemeivel nézi csak. Egyszer régen, ő is volt ilyen termetű és erős. Hosszú vérvörös haja a derekát verdeste, szemei a vér színében úsztak. Most meg? Mahagóni színű másolat az egész.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Coraline


avatar


Hozzászólások száma :
1
Join date :
2018. Jan. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Nothing, but a demon...   2018-03-07, 23:54

Akeron & Nisstyre@


Hónapok teltek el, haszontalan kutatással, ő pedig csak egyre idegesebb és dühösebb lett. Az öccse, a kis vörös féreg mindig kicsúszott az ujjai közül, egy lépéssel mindig előtte kertült valahova máshová. De nem adta fel. Kellett neki az ereje, és bármeddig elment volna, hogy megszerezze. Semmi más nem kellett, tudta, hogy félre fogja dobni, akár egy használt rongyot, ha már nem kell neki, és egy szemernyi megbánást sem érzett miatta. Soha nem volt jó, vagy kedves, és soha nem fűzte gyengéd szál az öccséhez. Az első pillanattól kezdve gyűlölte, és most is csupán úgy tekintett rá, mint a hatalom megszerzésének eszközére. Király akart lenni, mindenek felett, nem elégedett meg csupán annyi hatalommal, ami neki jutott. Mindent akart, és tudta, hogy meg is fogja szerezni, akármennyi vért is kell ontania.
Mire végre megtalálta, már egy akkora hullahegy magasodott mögötte, amekkora a főkirálynak is becsületére vált volna. Mindenkit megölt, aki nem tudott információt adni, vagy félre vezette. És nem csak őket, de a családjaikat is. Mert élvezte. Fülében a sikolyok olyan kellemes melódiává álltak össze, hogy bele borzongott. Érezte, hogy ez lesz az ő legnagyobb boldogsága, az érzés, hogy félnek tőle, mert tudják, mit tehet velük. Vérengző uralkodó akart lenni, akitől mindenki retteg, és újabb és újabb birodalmak hódolnak be előtt. Ehhez pedig kellett az öccse ereje, hogy önmagát erősítse vele, és hatalmasabb legyen, mint eddig bármikor.
Mikor azonban megtalálta, amit keresett, már korántsem volt annyira az szájában a győzelem íze, mint azelőtt. A satnya kis test, ami valamikor az öccséé volt, messziről sem tükrözte azt az erőt, ami a másik démonban lakozott. Gyenge volt, és távolról sem hasonlított önmagára, régi hatalmából pedig szinte semmi sem maradt. Nem látta őket senki mikor rá talált, így a szinte élettelen testen töltötte ki minden haragját. Szét szaggatta, szinte letépte a húst a csontjairól, olyan sebeket ejtett rajta, amik minden eddiginél szörnyűbbek voltak. Majd azt mondta a gyógyítóknak, hogy már így talált rá, és azonnal tegyék egy gyógyítógömbbe.
Mikor azt mondják neki, hogy éppen csak annyi ereje van, hogy ne haljon meg, tudja, hogy cselekednie kell. Nem fogja hagyni, meghalni, nem hagyja veszni ambícióit… ő lesz az egész világ ura, akkor is, ha azt a gyenge és haszontalan kis patkányt is fel kell áldoznia, aki a gömb belsejében fekszik. Semmi sem drága neki. Benyúl a gömb belsejébe, és megragadja a testvére vállát, erőteljesen megrázza, szinte hallja a csontokat recsegni. Rá mordul a gyógyítóra, aki aggályoskodik, hogy esetleg eltörik egy csontja a kis hercegecskének. Hát aztán, majd össze forr. Kit érdekel egy csont, sokkal fontosabb, hogy a teste újra a régi legyen, olyan erős, mint volt.
- Na, végre, hogy magadhoz tértél!  –mordul rá, és egy erőteljes mozdulattal vissza hajítja fekvő helyzetbe. – Ajánlom, hogy szedd össze magad!  –morog, és megmarkolja testvére haját. – Nézz csak magadra! Szánalmas vagy! És még téged neveznek démonnak… csak egy rossz vicc vagy!  –sziszegi az élettelen arcba, miközben a kezében tartott hajcsomót markolja, és húzza fel annál fogva az öccse fejét.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grimmjow


avatar


Hozzászólások száma :
33
Join date :
2017. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Nothing, but a demon...   2018-03-28, 18:19Nisstyre & Akeron

Wretched and divine

Nehezen tud magánál maradni, és máris süppedne vissza a sötétségbe, ami mostanában olyan jó barátja lett. Már nem érdekli hol van, és kinek a bélyegét viseli, egyszerűen csak sodródik az árral, és az élettel. Volt hogy két gazdát is cserélt, amíg nem volt eszméleténél, és a körülményei is változatosak voltak. Tartották pincében, láncon, és tartották különleges térferdülésben, aminek hatására egy ékszer belsejében is élhetett. Ő ebből mit sem érzékelt.
A mostani ébredése sem hoz örömet. Megint ismeretlen helyen van, de még hallja haloványan ahogy beszélgetnek a feje felett, hogy miért nem tér magához. Meghalni sincs igazán ereje, valami akadályozza hogy teljesen megszűnjön, bár lelke is csak foszlányokban pislákol, éppen ezért nyög fel hangtalanul, amikor egy erős rántás hozza vissza az ébrenlétre. Testvére mágiája a saját mágiája grabancát ragadja meg, és kényszeríti arra amit ő akar. Az ő ereje elenyészett, régen szertefoszlott. Akeron szorítása fáj, de mit neki még egy kis fájdalom. Megpróbál megszólalni, de csak heveny suttogásra hasonlítanak a szavai. Egykor vérszínű szemei, most szürkék és fakó fénnyel nézik a hatalmas démont, és hangtalanul, akár egy rongybaba zuhan el a puha kosárra hasonlító ágyon. Nem képes rá, és nagy erőfeszítések árán moccan csak meg.
- De Uram! Kérem! Ezzel csak még rosszabb állapotba kerül! Hát nem azt mondta hogy mentsük meg? - tiltakozik a gyógyító, és Nisstyre nem érti miért is kellene élnie. Odafordítja a fejét, de Akeron még nem fejezte be. A hajába markolva emeli újra meg és csak szeme sarkának rándulása jelzi hogy talán fáj neki, de azokhoz képest amiket elszenvedett már? Többek között tőle is az elmúlt... nem tudja mennyi időben. Ez a test is egy vicc, de nem lenne ereje visszafoglalni az eredetit, bár ő pontosan tudja hol van.
- Uram! Talán... talán van módja hogy visszakapja az erejét - szólal meg egy gonosz tekintetű férfi, aligha nem a testőrség kapitánya, aki árnyékként követi gazdáját.
- Ez a test itt nem a hercegé. Ez nyilvánvaló. De ha ez itt másolat, akkor hol van az igazi? - kérdezi, ahogy ő maga is a szánalmasan gyenge betegre néz. Nyilvánvaló hogy Nisstyre tudja hol van. Gaston pedig tudja, hogy a másik is tudja.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nothing, but a demon...   

Vissza az elejére Go down
 

Nothing, but a demon...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Eternity Wonderland :: Játéktér :: Saját elme szülötte vagyok-