Ami csak szem szájnak ingere, lehetőségek tengere.
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics

Madox Smith
by Cloud Strife
2018-11-15, 15:52

Pirate and Royal
by Dorothea
2018-10-31, 22:29

Into the night
by Grimmjow
2018-10-25, 21:30

Hey Daddy ~
by Dorothea
2018-10-13, 14:40

It's me again....
by Grimmjow
2018-08-24, 20:28

Better than I know myself
by Grimmjow
2018-08-04, 23:08

Grimmjow keresi...
by Grimmjow
2018-05-16, 20:09

Nothing, but a demon...
by Grimmjow
2018-03-28, 18:19

Karaktervezető igénylő
by Grimmjow
2018-03-09, 17:16

Tust me brother
by Grimmjow
2018-03-05, 20:57

Keep calm and love me
by Grimmjow
2018-03-05, 20:57
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (7 fő) 2018-07-11, 20:49-kor volt itt.

Share | 
 

 Into the night

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Grimmjow


avatar


Hozzászólások száma :
33
Join date :
2017. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Into the night   2018-03-05, 19:46Lavi & Tykky

Wretched and divine

A hangulatom, az valahol a "pokoli" és a "hagyjatok meghalni" között ingázik, olyan óránkénti intenzitással. Abban a városban időzöm ahonnan a vonat szokott indulni, egy fél napi távolságra onnan, ahol a barátaim élnek. Barátok és család. Milyen furcsa kapcsolatok, és mégis mindkettő jelen van az életemben, még Noéként is. Mert hogy én lennék az élvezetek noéja. Persze, sokra megyek vele jelenleg, mert a Gróf úrnak hála éppen büntetésben csücsülök, mert nem sikerült végrehajtanom valamit, és szerinte módfelett pofátlan voltam vele szemben is. Pedig én csak kérdezősködtem. Road persze viccesnek találta, mint mindig. Én kevésbé, mikor a Gróf úr a torkomra markolva blokkolta az erőmet, ameddig jónak látja, ahogy ő fogalmazott. Azután eleresztett és kitett itt, mondván helyezzem magam parkolópályára, lesz időm gondolkodni. De miről?
Újabb szál cigire gyújtok rá, és az üveg whiskeym fele már elfogyott, amikor egy ismerős és nagyon nagyon kéretlen alak tűnik fel. Az a fekete egyenruha, a Fekete rendhez tartozik. A vörös haj és a kendő meg Lavihoz. Már csak ő hiányzott a boldogságomhoz, komolyan mondom. Miért nem tudott egy másik kocsmába menni? Ingerülten hajtom fel a poharam tartalmát, hogy újabbat öntsek. Remélem a pultnál marad és észre se veszi a jelenlétem. Jelen állapotomban nem tudnék vele megküzdeni, hiszen csak az a mérsékelt képességem maradt meg hogy átcsusszanjak tárgyakon. Harci erőm és lepkéim éppen... blokkolva. Mi jöhet még ma? Komolyan?
A hozzászólást Undertaker összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-03-07, 17:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea


avatar


Hozzászólások száma :
22
Join date :
2018. Mar. 05.
Age :
21
Tartózkodási hely :
In my head
Avatar :
Psychara

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   2018-03-05, 20:33

Nos, éppen semmi dolgom nincs. És ez nagyon fura érzés. Olyan régóta megy a háború a Noék és a démonok ellen, a Krónikás munkája pedig folyamatos, és most mégis nem kell mennem sehova, nem kell sürgősen ott lennem valahol. Furcsa, de nagyon jó egy kicsit leülepedni és csak gondolkozni a dolgokon, hogy mi történt mostanság. Annyi felé rohantunk a Noék ellen harcolva és olyan sok veszteségünk volt, hogy szinte már számon tartani is nehéz. Kell egy ital erre, ezért is térek be az aktuális megállónk egyik kocsmájába. És nézzenek csak oda, kit látnak a szemeim. Akarom mondani, szemem.
Tyki Mykk. És emberi alakjában van itt, amiben a barátaival együtt láttuk, tehát mostanság nem szándékozik semmi Noés dolgot csinálni. Tökéletes, hogy egy kicsit elbeszélgessek vele. Rendelek egy korsó sört és egy rövidet mellé, majd egy hatalmas rám jellemző mosollyal az arcomon huppanok le mellé.
-Nocsak, nocsak, kit sodort ide a szél... Mi járatban vagy itt kedves Tyki? -szólítom meg, és már kapok is az alkalmon, hogy belekóstoljak az italomba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grimmjow


avatar


Hozzászólások száma :
33
Join date :
2017. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   2018-03-05, 21:19Lavi & Tykky

Wretched and divine

Hogyazajóégszakadnará... Szakadna ki belőlem a káromkodás, de inkább lenyelem, és nem árulom el neki hogy itt vagyok, igyekszem meghúzódni, most nem keresem a bajt, és nem akarok semmit, csak nyugalmat mert a büntimben eléggé korlátozottak a lehetőségeim, nem kockáztatom meg hogy harcba bonyolódjak egy ördögűzővel, és meghaljak. A Gróf úr csalódott lenne, és sokaknak hiányoznék azt hiszem.
Ahogy az asztalomhoz telepszik világ lazán, aranyszín szemeimmel mérem végig. Határozottan nem rossz, nagyon nem, de mégis az ellenségem, azokkal meg ugye nem kezdünk.
- Te hiányoztál a boldogságomhoz, komolyan. Miért nem tudsz a három másik szabad asztalhoz menni, miért? - kérdezem drámai sóhajjal, és meghúzom a whiskeys üvegem. Talán arra számít hogy megtámadom, vagy nem tudom, de semmi kedvem hozzá. Részegre akarom inni magam és elfüstölni egy karton cigit. Elő is szedem a zsebemből.
- Dohányzol, ördögűző? - kérdezem tőle, ahogy figyelem, ő sem épp hivatalos minőségben van itt. De miért pont itt kell lennie?! Miért?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea


avatar


Hozzászólások száma :
22
Join date :
2018. Mar. 05.
Age :
21
Tartózkodási hely :
In my head
Avatar :
Psychara

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   2018-07-11, 20:46Tykki & Lavi @
Most kivételesen van egy kis szünetünk és még csak küldözgetve sem vagyunk sehová és ez egyszerűen remek érzés. A Krónikási munkám során hozzászoktam már az utazgatáshoz, de valahogy mégis jó egy kicsit egyhelyben létezni és kivételesen nem a szabad ég alatt aludni.
Leginkább most is magolnom és kutakodnom kéne egy régi könyvtár mélyén, de még az Öreg is beismerte, hogy sokat fáradoztam az elmúlt időben és megérdemlek egy szabad estét. Ennél fogva kerültem ebbe a kis kocsmába. A többieket a szálláson hagytam, ők még túl fiatalok az italozáshoz, jobb ott nekik. És lám, kit is találok itt. Egy Noé, de nem éppen úgy tűnik, hogy nagyon Noé kedvében, ezért huppanok le mellé a söröm társaságában. Jó kedvem van és ha egy kicsit köszörülhetem rajta a nyelvem a korábbi verésekért cserébe, akkor én már boldogan megyek haza.
-Csak hogy téged boldogítsalak. Most mondd, hogy nem örülsz szerény személyemnek. Olyan búval béleltnek tűnsz, hogy tényleg rád fér a társaság -Ha nem tudnám, micsoda is ő, komolyan aggódnék érte. Látszik a fején, hogy valami nagyon nem úgy sikerült a napjában, ahogyan ő akarta.
-Nem, de te csináld csak. Amennyi robbanás füstöt szagoltam, ez már csak hab a tortán -sóhajtok, a démonok pora sem éppen kellemes, de azt is túléltem, szóval nem ez fog megölni. Nagyot kortyolok a korsómból, szándékomban áll legalább becsiccsenteni ma.
-És neked miért van olyan fejed, mintha kicsi Timmy-re ráomlott volna a bánya? -Ha akarná se tudná ezt titkolni, messziről látszik. Én meg a mindent tudni akarok, mert mindent tudnom kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grimmjow


avatar


Hozzászólások száma :
33
Join date :
2017. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   2018-07-24, 15:42Lavi & Tykky

Wretched and divine

Nem elég nekem hogy od lett az erőm átmenetileg, és csak viszonylag kis dolgokra vagyok képes, még ennek az ördögűzőnek is engem kell megtalálnia. Most komolyan ennyire szörnyű alak volnék akit ver az isten?! Ne, ne válaszoljon inkább senki. A pokollépkéim hiányoznak a legjobban, és nem tudom hogy keveredek ki a harcból élve ha odakerül a sor, most nem nálam van az előny, és a kalapácsa bérmilyen pici, nagyra tud nőni és jó erőnléttel forgatja is. Nem szeretnék a célpontjává válni így, mert félő kilapítana mint a rétest.
Beleiszom az üvegembe, és már lassan kérhetem is az újabb kört, mert ennek már csak az alján lötyög egy kevéske. Ennyit ittam volna? Hová lett belőle az alkohol? Hát ez szégyen.
- Jól van, akkor most mondom. Figyelj csak? Nem örülök szerénynek nem nevezhető személyednek, és akad elég szabad asztal neked is. Mint látod éppen bele akarom magam fojtani ebbe az üvegbe de már alig van benne. Miért ittad meg előlem? - fakdok ki, hiszen tudom hogy nem ő tette hanem én, de akkor is őt fogom hibáztatni érte. Ez alap. Nem is vagyunk barátok. Megtámasztom a fejem, ahogy ránézek féloldalas mosollyal, és összehúzott szemekkel.
- Te mi az istent csinálsz itt? Ez a kocsma minden színvonal alatt van amit létezik... - sóhajtom, és rágyújtok. Kell a füst, és a mozdulat hogy kicsit megnyugodjak. Bár legalább szerencsére egyedül van, menekülni tudok legalább. A tárgyakon még át tudok menni szerencsére.
- Semmi közöd hozzá! Foglalkozz a magad bajával Ördögűző, nincsen épp elég? Csináljunk még párat? - morgolódok, de eszem ágában sincs megmoccanni. Jó sok galibát okoztunk már nekik, és egyszer még engem is megszorongattak, de akkor is szerencsére nekem kedvezett a helyzet. Elnézem vörös fürjeit és a szemkötőjét. Valahogy még így is karakteres látvány, de... az istenfaszáért jár nekem ezen az agyam?! Mi a franc van már velem? Hátratúrom a hajam, ahogy Noés formámban szoktam viselni, de most nem látszódnak a jelek. Rohadt életbe már. Bár látszódnának!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea


avatar


Hozzászólások száma :
22
Join date :
2018. Mar. 05.
Age :
21
Tartózkodási hely :
In my head
Avatar :
Psychara

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   2018-08-04, 22:30Tykki & Lavi @
A nem megszokott szabadság kifejezetten jót tesz mindenkinek a fiatalok és az öreg is kicsit tud valami mással foglalkozni, míg én a saját korom szerint viselkedhetek végre. Nincs sok lehetőség a két munkám mellett, ami leginkább azt követeli tőle, hogy aszketizmusra szorítkozzak. Hogy lemondjak a nőkről, még mit nem! Ennek ellenére mégis elég felelősségteljes vagyok. Tényleg! Csak Kandára ne hallgass.
-Dehogynem örülsz te nekem, látom rajtad. Ohohoh, rám kenni, hogy elfogyott a piád, ennyire mélyen vagy? Ha hozok neked még egy kört, megbocsátasz? -teszek egy nagylelkű ajánlatot, miközben kuncogok. Látom én, hogy csak egy része szól ennek az ellenségességnek nekem, inkább csak frusztráció. Meglepően jól olvasok az emberek reakcióiban, bár nem úgy tűnik, de jól tudok velük bánni, és Tykkiről most messziről süt, hogy csak rossz kedve van. Felállok, akár tiltakozott akár nem és egy fél perc után már meg is jelenek egy teljesen ugyanolyan, teli üveg piával, miközben magamnak is hoztam egy újabbat, valamivel erősebbet. Kijár nekem.
-Igen, de itt a legolcsóbb a pia az egész városban. Bár kapunk fizetést, nem vet fel éppen a pénz, ezért nem szórhatom meggondolatlanul, amikor le akarok részegedni -kacsintok rá, ahogy lehúzom a korábbi söröm maradékát és elégedetten sóhajtok a végén. Kellett már ez.
-Csinálj, ha nagyon szeretnél, de szerintem nem akarsz te most ugrándozni itt mindenki előtt. Engem mindenképpen utálnak, de téged... Itt megbecsült vagy és nem akarod a jó híredet bemocskolni, igaz? -leginkább csak a szám jár, hiszen akármikor megtámadhatna, de szerintem nem akar most igazán nekem esni én meg csak örülök a társaságnak. Megtámasztom a fejem az egyik kezemen és nézem, ahogy engem néz. Nem mondom, egy jó nő bármikor le tud venni a lábamról, de azért a férfiakat sem vetem meg, ha elég szépek. Márpedig Tykki szép.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grimmjow


avatar


Hozzászólások száma :
33
Join date :
2017. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   2018-08-04, 22:49Lavi & Tykky

Wretched and divine

Kényszer pihenő. A fejemben kattog ez a szó mint valami piros időzített bomba és nem akarom hogy felrobbanjon ezért inkább igyekszem az egész józanságom alkoholba fojtani és talán leszek olyan szerencsés hogy be is rúgjak tőle. Legalábbis ez lenne a nyilvánvaló cél, és Lavi megjelenése.... Kell a francnak ördögűző, de ahogy elnézem ő sincs szolgálatban és mellesleg egészen helyes a fél szeme ellenére is.
Nagyon megártott nekem valami, és elkeseredetten iszom bele még egyet mielőtt megvádolnám hogy megitta a piám, de hát csak most jött, hogy is ihatta volna meg!
- Természetesen rád. Ki másra? - kérdezem tettetett sértődéssel, de figyelem ahogy elmegy és távolodó alakja egészen formás, és férfihoz képest nem olyan látványos. Viszont láttam már félmeztelen, és tudom hogy több erő van benne mint amit megmutat és több ész is. Füstölögve tanulmányozom és pislogok mikor belemászik a képembe. Észre se vettem, és a piára nézek.
- Ez igazán nagyvonalú tőled ördögűző...Megbocsátom hogy idepofátlankodtál az asztalomhoz - mosolyodom el kegyesen és intek a kezeimmel mintha a bűnei el lennének törölve. Egy pakli kártya hever az asztalon még, de még azzal sincs kedvem játszani pedig sok trükköt tudok, amik semmi többek. Csak kártyatrükkök.
- Az is igaz. Nem mintha számítana nekem, de itt legalább nem keresne semmi, az emberi társaim sem... Ez itt tényleg minden alatt van - éppen ezért jöttem ide. És nem gondoltam volna hogy egy ördögűzőnek is éppen ez a fajta lepukkantság jön be. Bár ahhoz képest nem olyan vészes a hely.
- Rendes fizetést kaptok? Nem ilyen világ iránti elhivatottségból csináljátok? - mi bezzeg nem kapunk fizetést, bár így is megoldjuk magunk és szinte sosem kell semmiért fizetnünk mert elvesszük. Noék vagyunk, és legalább olyan régiek mint az ördögűzők rendje. Ahol fény van ott árnyék is van.
- A jóhírem nem olyan nagy dolog, és nem vagyok különösebben ismert ami azt illeti. Egyszerűen csak... idegesítessz ördögűzőőőőő - nyögök fel, ahogy rájövök micsinálok. Miért beszélgetek vele, miért válaszolok az istenverte kérdéseire.
- A szabad napjaidon nem inkább nőznöd kéne? Biztos sikeres lennél... - morgok, ahogy félrebillentem a fejem egy kicsit.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothea


avatar


Hozzászólások száma :
22
Join date :
2018. Mar. 05.
Age :
21
Tartózkodási hely :
In my head
Avatar :
Psychara

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   2018-10-13, 20:33Tykki & Lavi @
Nem éppen őrá számítottam, amikor eldöntöttem a ma esti programomat, de hát néha a véletlenekből sülnek ki a legjobb dolgok, és amennyire látom, nincs harcias kedvében, szóval talán még jó is lehet még az este. Ha másra nem is, hogy egy kicsit köszörüljem rajta a nyelvem és húzzam az agyát, azt úgyis szeretem csinálni. Mások nem szokták értékelni a humoromat, nem is értem, miért, pedig én tökéletes vagyok kérem szépen.
-Mondjuk arra a pacákra ott. Nekem olyannak tűnik, aki lenyúlná a piádat-nevetem el magam, ahogy a fejemmel diszkréten az egyik alak felé bökök egy másik asztalnál. Nincs jelentősége kire mutatok, hiszen amúgy is csak játszadozunk egymással. De ha már itt tartunk, hozok neki is meg magamnak is egy újabb kört, legalább kiengesztelem az elfogyasztott italért.
-Milyen nagylelkű ajándék, köszönet érte! -hajtom meg magam művi módon még az asztalnál ülve, húzva az agyát. Tudom, hogy a Noék fajtája felsőbbrendűnek tekinti magát a sima embereknél és lenézi az ördögűzőket, de én csak kiröhögném az egészet. Nem vagyok a része semmilyen hatalmi játszmának, ezért a kívülálló pofátlanságával beszélhetek akárkivel, főleg vele. Mert úgy döntöttem.
-Ezért is szeretem az ilyen helyeket, itt még én sem tűnök ki -Ahogy körbenéztem érkeztemkor, nem én vagyok itt a legrosszabb vagy a legextrémebb, még a szemkötőm sem vonzza a pillantásokat, pedig az ki szokott váltani párat legalább. Néhány megértő, néhány sajnálkozó és mindegyiket láttam már elégszer. Semmi újat nem tud mutatni, de ezek a helyek nagy ritkán még szoktak olyat nyújtani, amivel még én sem találkoztam.
-Főleg azért csináljuk, bár az a fizetés sem a legjobb a világon. A Rend a legtöbb dolgot így is finanszírozza nekünk, mint étkezés, utazás, szállás és ruházat, ezért nincs szükségünk rá igazán, de jó néha kicsit költekezni -magyarázom, valószínűleg pont nem érdekelte őket eddig, hogy mi kapunk ám fizetést is, vagy pontosan hogyan működik a szervezet. Hiszen csak el akarnak pusztítani, minek ismernének meg ezért?
-Háháááá, rájöttél a titokra? -hajolok közelebb hozzá, hogy az arcába másszak, mert egészen eddig igyekeztem az agyára menni, de végre rájött. Talán folytatom, ha még örömömet lelem benne és nem mossa fel velem a kocsma padlóját menet közben.
-Sikeres is vagyok és szoktam azt is, de most nem igazán rájuk vágyom -teszek egy enyhe utalást, hogy jelenleg inkább az ellenkező kapura játszanék, a sajátomra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grimmjow


avatar


Hozzászólások száma :
33
Join date :
2017. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   2018-10-25, 21:30Lavi & Tykky

Wretched and divine

Gyűlölöm ezt a tehetetlenséget hogy gyakorlatilag egy pecsét alatt nyugszik az erőm nyolcvan százaléka. Na nem mintha amúgy védtelen lennék mert elképesztő sármommal is tudok ölni h úgy akarok, és az alapvető képességem megmaradt de most nem szívesen időznék együtt egy ördögűzővel, erre nem besétál ide egy?! Mondjuk, egy meglehetősen szexi de lehet hogy ezt már csak a pia mondatja velem. Nem is érdekel.
- Ahha, pont úgy néz ki mint aki belém merne kötni - legyintem el a kérdést rosszkedvűen hiszen megrohan az a momentum hogy nincs meg a teljes erőm, és ez meglehetősen bosszant. Valahogy meg kell szabadulnom ettől a dögtől, mielőtt rájönne a kis titkomra, és kihasználná.
- Bizony, nem minden ördögűzőnek jár a kegy és megbocsátás tőlem - szerénykedek egy sort, és unottan megbököm a kártyapaklit hogy szétcsússzon egy kicsit. Aztán visszarakom és beleiszom az égető italba. Majd könnybe lábad a szemem, olyan erős. Meg akar ez ölni?! Bár, mit bánom én...
- Nem persze. Épp csak a fejed felett nincs egy piros felkiáltójel... - morgolódok bár kénytelen vagyok igazat adni neki hiszen nem a hivatalos fekete-ezüst szerelésben van, hanem sokkal emberibb a cucca. Lazább. A fél szeme ellenére is egész vidám jelenség.
- Elég szemét dolog elvárni hogy az életed add értük, és még csak meg se fizetik rendesen, nem? - sóhajtok ahogy egy szál cigire gyújtok és felé kínálom a dobozt, bár nem láttam eddig cigizni. Én mérgezhetem magam szabadon, nekem nincs mit vesztenem, és nem tudok tüdőrákot kapni, és meghalni. Illetve azt igen, de nem fogok.
- De miért engem idegesítessz - nyögök fel, mikor rájövök hogy voltaképpen az agyamra megy! De mégis beszélgetek vele, és az asztalra könyökölve a hajamba túrok hogy kicsit lehiggadjak.
- Hanem mire vágy? Milyen vágyai vannak egy ördögűzőnek? - pillantok rá kissé ködös aranyszínű szemeimmel.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Into the night   

Vissza az elejére Go down
 

Into the night

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Eternity Wonderland :: Játéktér :: Ebbe a világba tartozom-