Ami csak szem szájnak ingere, lehetőségek tengere.
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics

Arzen Coleman-Smith
by Grimmjow
2019-01-14, 21:49

Acheron Parthenopeus
by Cloud Strife
2019-01-12, 23:09

Demetri Deveroux
by Cloud Strife
2019-01-12, 23:08

Under the water
by Grimmjow
2019-01-10, 20:30

When doves cry
by Grimmjow
2019-01-10, 19:57

Nothing, but a demon...
by Honeyfish
2019-01-05, 18:46


It's me again....
by Nezumi
2018-12-25, 21:37

Hey Daddy ~
by Grimmjow
2018-12-24, 17:34

Pirate and Royal
by Grimmjow
2018-12-23, 20:11

Madox Smith
by Cloud Strife
2018-11-15, 15:52
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (7 fő) 2018-07-11, 20:49-kor volt itt.

Share | 
 

 When doves cry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Honeyfish


avatar


Hozzászólások száma :
6
Join date :
2018. Nov. 26.

TémanyitásTárgy: When doves cry    2019-01-09, 14:26Seraphine and.. who are you?
Mocskos egy világ ez, üdítően ellenszenves és épp megfelelően kegyetlen egy magamfajta Sárkánynak. A félelem, a rettegés szinte minden ember sajátja, csírázik lelkükben mint pici magocska, mint egy parazita mely csak önmagára gondol. Az ember is ilyen, ó de még mennyire, hogy ilyen. Az önzés olyan méreteket öltött az elmúlt évtizedek és századok alatt, hogy már-már mókásnak találom. Ezek a háborúk... olyan kis édesek, azt hiszik, ér valamit a tettük, azt hiszik, hogy övék minden, pedig buta paraszt csupán mind a sakktáblán. Márpedig ahol öldöklés van, ott kell lennie Neki is... viháncolva táncolok a hullák megaszott tetemén, miközben követem Őt, követem a nyomait egész Európa szerte. Hogy éppen a százéves háborúba vagy a keresztes hadjáratba botlok-e, ugyan mindegy. Úgy sem élik túl... Elmúltam már 1100 is, nem nagyon tudnak már meglepni a hataloméhségükkel, az önzésük és a vágyaik foglya mind. A Nagy Északi Háború... milyen magasztos, milyen fennkölt! Pedig csak halomra gyilkolják egymást. Igaz is, én ebben a káoszban érzem jól magam, ez után sóvárogva utaztam ide, hátha a Dög is erre vetődik. A hiénákat olyan messzire viszik tőlem, amennyire csak tudják a többiek. Az egyik városúr legyilkolta az összeset, mert tudta, hogy arra kóborlok. Csakhogy ő azt nem tudta... hogy kurvára nem érdekelnek az állatok. Ha kell valami, megoldom, mindig is így volt. Egyébként sincs semmi kedvem oldalbordákat pesztrálni. Halálosan... fárasztó és semmi élvezet nincs benne. Tegyük hozzá, hogy a beteges, elemi félelem, melyet pusztán a környezetemben való létezés okoz... ellehetetleníti, hogy ölebeket tartsak. Egyik sem elég erős, egyik sem..hmm... méltó hozzá, hogy hurcolásszam.
-Hmm, vacsora tálalva...  - Selymesen dorombolok pusztán a kies világnak, a vágy, hogy megtömjem bendőmet túlmutat minden más szükségletemen. Menetelő had, fáradt katonák karcos szaga hívogat. Legalábbis.. gondolom, hogy emiatt barangoltam éppen erre. De így még nem finom...
-Kell egy csipetnyi kis... fűszer~ Erőm akár a földbe zárt mag, mi utat talál az élet felé, úgy robban ki belőlem a hatalom, a vágy, hogy megmutassam nekik, mi az, amitől igazán félnek. Kacagva vetődöm le a szirtről s szinte berobbanok a sereg közepébe. Fegyvereket fognak rám, érthetetlen nyelven kuruttyolnak. Én pedig? Csak elmosolyodom, s gátként szolgáló falaim leomlásával letaglózó erővel fertőzöm meg az elméjüket. Ordítanak, sikít is talán egy némelyik... egymásnak esnek, vér fröccsen az arcomra és én csak nevetek... egészen addig, míg feltűnik, hogy az egyikük nem szenved... csak ott áll és figyel... nem értem.
Idézet@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grimmjow


avatar


Hozzászólások száma :
42
Join date :
2017. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: When doves cry    2019-01-10, 19:57Sera & Solomon

Wretched and divine

A háború sose szép, ahogy a csaták sem. Az emberek sosem képesek magasztos eszmék mögött meglátni a háborúk, és a csaták borzalmait, a haldoklók sikolyait, a levágott végtagokat, a reményüket vesztett emberek kínlódásait. Az emberek a legnagyobb szörnyek ebben a világban, nem mi, akire mindig fogják. Nem, én nem vagyok ember.
Valami sokkal jobb, de mégis rosszabb vagyok mint ezek a szánalmas lények.
Hiéna vagyok.
Ez a csata se tartogat túl sok meglepetést, és a kis falkám krémjével jöttem ide, hogy ne tűnjünk ki. Muszáj embernek tettetni magunkat és így a vállalkozó kedvűekkel mi is a hadseregbe álltunk, és most várjuk hogy történjen valami. A sereg nyugtalan, ideges, az orromba mászik és idegesítően facsarja a félelem szaga, de mit lehet tenni az emberek gyávák. Parancsra vannak itt, ezren is. Sok ezren. Ennyien fognak meghalni. Én nem fogok, a harc nekem kedvez és szinte már berserker módon tudok küzdeni és olyankor semmi nem érdekel, mindent kikapcsolok.
Mindent.
A józanságot, és az ítélőkészséget is, messzire űzöm magamtól. A sereg morajlik, valami készül. Érzem a csontjaimban, és felpillantva megvillan a sötétség, mintha valami esne... szakadna a sereg nyakába és kitör a pánik. Egy vámpír az, félelmet hint, és kínt vet. Mit se ér, én nem félek semmitől. Egyszerűen hiányzik belőlem az érzelem, és félrehúzódom, hogy ne sodorjon el a vad embertömeg. Szép nő, egy csodás szörnyeteg de vajon.... melyikünk a nagyobb? Ő, ahogy tombol, vagy én,... hogy nem érzek semmit. Semmit.
Pillantása megtalál, és kutat. Már nem tudok elbújni előle, így hát kihúzom magam, és állom a tekintetét. Néma összecsapás, kérdések szavak nélkül, és a hiéna felhorgadása. Hívó lenne? Nohát. Elkerülöm a szánalmasan fetrengő, és kínjukba beleőrülő embereket és felé indulok. Izgalmas esemény, nem várt fordulat.
- Véget vethetnél ennek. Szeretnék hazamenni - szólítom meg, hiszen nekem ez az egész értelmetlen. A harc egy területért, amit két úr vív, és nekünk pórnépnek mi sem lesz más. Csak meghalunk, a semmiért.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

When doves cry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Eternity Wonderland :: Játéktér :: Ebbe a világba tartozom-