Long Yan Seo
The cutie one
[/i][/size]
név: Longie, Rizsszem, Királylány
kor 23
csoport: Féldémon
Jellem
Hát haver, mit is mondhatnék? Minden vagyok csak unalmas és komoly nem. Jah de azt meséltem már hogy amúgy félig démon vagyok? Jah, mondjuk nem ez a legfőbb vonzerőm, hanem a kellemes ázsiai vonásaim, amik kifejezetten egzotikusnak számítanak itt az államokban. Jah, ezt kajak egy nő mondta nekem, amikor meg... hát na tudod. Meg amúgy tök jól táncolok, jó a ritmusérzékem is na meg elég jó testem is, igaz nem olyan klasszikusan kockásan, de arányosan. Nem, nem lányosan, hanem arányosan. Nem mindegy. Szóval szeretek élni, és minden hájjal meg vagyok kenve ahogy mondani szokás és ártatlan sármos megjelenésem ki is használom galádul. Szeretek komolytalankodni, enni és táncolni, valamint bulizni és mindenhová Is képes vagyo bejutni. Na meg olyan vastag a pofámon a bőr hogy a legmenőbb étteremben is ebédelhetek és még ők kérnek bocsánatot tőlem. Na ez nem egó ez csak... hogy is van, na izé! Egészséges önismeret, úgy bizony! Még jó hogy. Olvastam valahol Romeo könyveiben. Elég sok mindent olvasok, csak kevés minden ragad meg amúgy mert minek? Felesleges információk.
Amúgy van ám különleges képességem. Mindig ott vagyok ahol rohadtul nem kéne, és mindig megúszom viszonylag olcsón és ép bőrrel. Kajak, rohadjak meg. Márhogy nem tudom hogy csinálom, de még mindig élek. Pedig amiket csináltam már eddig...
Jah ez így mind kurva menő mi? Ha akkor tudd meg hogy féldémonként azért nem olyan jó ám, és a vörös szemű szörnyeteg folyamatosan duruzsol az ember fülébe és nógatja a rosszra. Nem mutatom ki de... több van bennem ennél. Addig jó amíg nem tudod, mennyivel több.
Na de ne legyünk ennyire komolya. Megvan a magamhoz való eszem, de ami azt illeti a félelemérzetem azt valahol már elvesztettem. Nem láttad esetleg? Nem? Ehh, na mindegy is... Megyek megérdezem Liát van-e kajája. Megint éhes lettem, hát döbbenet!
Előtörténet
Azt hinnéd mi hogy féldémonként milyen szar az élet? Hát... amúgy annyira nem szívás, de tény hogy figyelni kell hogy kibe áll bele az ember és kibe nem. Na nem azért mert olyan jól esne, csak hát vannak akik nagyobbat ütnek nálam, és ritkán verekszem, általában kidumálom magam, de nem vagyok elveszett selyem gyerek és oda csapok ha kell, csak hát... akkor fájni fog a kezem meg minden és el kell menni kezet mosni... Eeeeh, nem éri meg. Inkább nem. Nem azért mert lusta lennék, és csak kicsit vagyok az, amennyire tudod egészséges, de sportolok és a elég aktív társasági életet is élek, de sose keveredek jóba. Mármint esküszöm vonzom a bajt és az is engem, mert mindig olyan helyen vagyok ahol nem kéne, és jah néha vittek már be de.... el is engedtek. Meg akartak ijeszteni hogy bent fognak egy két éjszakára de nem jött össze, mindössze kialudtam magam ennyi történt semmi más.
Szóval amúgy fogalmam sincs hogy lettem, de hát nyilván mint mindenki más és ismered am esét, nem? A méhecske meg a virág sztori. A méhecske rászáll a legszexibb virágra és jól megpakolja a puttonyát... Khm... Na szóval érted. Apám démon volt amúgy anyám meg ember de nem ismertem őket. Árvaházba nőttem fel mielőtt kiszökdöstem volna az utcára és megismerkedtem volna Opheliával és a többiekkel. Neki van családja, de az is eléggé elbaszarintott. Mondjuk az anyja jól főz azt el kell ismernem és minden alkalommal felzabálom a hűtőjüket. Na meg ott van Senilla és Romeo is. Ők is ugyanolyanok mint én, már hogy fél emberek csak, viszont én velük ellentétben tudom hogy ki a apám, mert egyszer kifizettem egy fél vagyont egy boszorkánynak hogy megtaláljam. Kíváncsi voltam na!
Az a tény hogy találkoztam Beliallal nem sokat dobott vagy rontott az életemen, csak tudom hogy van egy apám, aki azt várja tőlem hogy egyszer démonként szülessek újra. Ugyanakkor.... ez nem is olyan egyszerű hiszen a jó és a rossz folyamatosan küzd bennem és néha kicsit a hangulatom is instabil, de többnyire tudom kontrollálni és nem mutatom kifelé.
Szeretem a másik három bolondot, és Lia a leginkább aki közel áll hozzám, mintha csak a húgom lenne. Mondjuk mindenki ilyen, de .... őt ismerem a legrégebb óta és vele keveredte a legtöbb balhéba is. Valószínűleg fogok is.
Semmi és senki nem tart vissza attól hogy őrültségeket csináljak és jól érezzem magam a többiekkel még Romeo okoskodásával is. Jó pofa dolog velük lógni és nem aggódni az életen, amit nem is szoktam megtenni. Minek aggódjak a holnapért? Majd akkor aggódom ha itt lesz.
Lia kiesett a képből, és Longie elszerződött Lucifer kiadójához idolnak és várja csapatának új tagjait.