Ami csak szem szájnak ingere, lehetőségek tengere.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:

Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák

Rain and Sun
Rain and Sun Emptyby Grimmjow
Ma 18:30-kor

Longie
Ma 18:04-kor

Into the forest - Emmet - Lily
Tegnap 22:20-kor

Wrath and Pride
2024-10-14, 17:54

Araiza
2024-10-14, 17:51

Pride
2024-10-14, 17:50

We need a little bumbum
2024-09-27, 18:41

Hush little baby, don't you cry....
Rain and Sun Emptyby Gorduin
2024-07-14, 15:17

Bodyguard or dragonspirit?
2024-06-22, 22:51

Wonho & Drake
2024-03-10, 22:33

Orion x Reno
2024-01-28, 19:14
Top posting users this month
Grimmjow
Rain and Sun Vote_lcapRain and Sun Voting_barRain and Sun Vote_rcap 
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (91 fő) 2024-10-29, 07:51-kor volt itt.

Megosztás

Rain and Sun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Grimmjow

Grimmjow

Hozzászólások száma :
355

Rain and Sun Empty
TémanyitásTárgy: Rain and Sun   Rain and Sun EmptyMa 18:30-kor

Bright like a black diamond

Can you see that? The beauty, in the dark?

Egy újabb csodálatos nap amikor nincsen igazán semmi dolgom, csak ápolnom kell a kapcsolatot pár ismerőssel akikkel kölcsönösen egymás segítségére vagyunk. Ők is elintéznek nekem valamit, meg én is nekik, és ha kérdezik mi sosem láttuk egymást. Elég sok mindent megoldok magamnak is, de vannak dolgok amiket nem tudok vagy épp nem akarok.
Megvannak a magam titkai Lián előtt is, és bár néha elég nehéz, van amit jobb ha nem tud ő sem rólam. Gyanítom tudja hogy nem vagyok annyira ártatlan mint amilyennek mutatom magamat. Mégis szeretem fenn tartani a látszatot. Bár abba is bele kell gondolnom hogy egy ideje nem igazán láttam, de nem aggódom amiatt hogy feldobta volna a pacskert hiszen olyan mint én. Ha meg is hal, még van egy afterlife ami nem is lehet olyan rossz. Bár nem sietek ezt kideríteni azért még élni szeretnék egy kicsit.
Egy kávézóból jövök kifelé, fekete nadrágban és fehér ingben, lezser eleganciával ami minden ázsiai sajátja, mikor megcsap egy energia, ami nem emberi. Körülnézek hogy ki lehet az a közelben, és mennyire veszélyes rám nézve. Tudom hogy az Első Lord nem állhatja a magam fajtát így őt kerülöm is.
Nem látok senkit akihez tudnám az energiát társítani, így nem is vessződöm vele igazán csak megyek tovább a kiadó lakrésze felé ami olyan mint egy nagy kollégium. Több lakás van benne ahol együtt élhetünk mint leendő banda és együtt tréningezhetük meg ilyenek. Már beköltöztem az egyik lakásba és azt ígérték hogy nem sokára lakótársam is lesz és legyek vele kedves meg minden.
Az épület maga impozáns, és az átlag halandó nem is tudja kik üzemeltetik ezt a dolgot, de hát a Pandemonium kiadó vezetője Lucifer és Lordjai. Eladják a látszatot ahogy mind tesszük.
Felérek a lakáshoz és látom hogy nem úgy van az ajtózár ahogy hagytam, így hát feltételezem hogy megérkezett a lakótársam. Be is nyitom lelkesen és meg is pillantom a szőke fiút.
- Oh helló. Te vagy az új lakótársam, ugye? Longie vagyok, örvendek - megyek oda hozzá és nem is nyújtok neki kezet, egyszerűen megölelem mosolyogva. Kíváncsi vagyok mit tudhat és mit akar ebből kihozni Dantalion hogy beajánlott ide. Szerinte jól mutatnék a színpadon, bármeire is gondolt.

Vissza az elejére Go down

Rain and Sun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Eternity Wonderland :: Játéktér :: Saját elme szülötte vagyok-