Egy újabb csodálatos nap amikor nincsen igazán semmi dolgom, csak ápolnom kell a kapcsolatot pár ismerőssel akikkel kölcsönösen egymás segítségére vagyunk. Ők is elintéznek nekem valamit, meg én is nekik, és ha kérdezik mi sosem láttuk egymást. Elég sok mindent megoldok magamnak is, de vannak dolgok amiket nem tudok vagy épp nem akarok.
Megvannak a magam titkai Lián előtt is, és bár néha elég nehéz, van amit jobb ha nem tud ő sem rólam. Gyanítom tudja hogy nem vagyok annyira ártatlan mint amilyennek mutatom magamat. Mégis szeretem fenn tartani a látszatot. Bár abba is bele kell gondolnom hogy egy ideje nem igazán láttam, de nem aggódom amiatt hogy feldobta volna a pacskert hiszen olyan mint én. Ha meg is hal, még van egy afterlife ami nem is lehet olyan rossz. Bár nem sietek ezt kideríteni azért még élni szeretnék egy kicsit.
Egy kávézóból jövök kifelé, fekete nadrágban és fehér ingben, lezser eleganciával ami minden ázsiai sajátja, mikor megcsap egy energia, ami nem emberi. Körülnézek hogy ki lehet az a közelben, és mennyire veszélyes rám nézve. Tudom hogy az Első Lord nem állhatja a magam fajtát így őt kerülöm is.
Nem látok senkit akihez tudnám az energiát társítani, így nem is vessződöm vele igazán csak megyek tovább a kiadó lakrésze felé ami olyan mint egy nagy kollégium. Több lakás van benne ahol együtt élhetünk mint leendő banda és együtt tréningezhetük meg ilyenek. Már beköltöztem az egyik lakásba és azt ígérték hogy nem sokára lakótársam is lesz és legyek vele kedves meg minden.
Az épület maga impozáns, és az átlag halandó nem is tudja kik üzemeltetik ezt a dolgot, de hát a Pandemonium kiadó vezetője Lucifer és Lordjai. Eladják a látszatot ahogy mind tesszük.
Felérek a lakáshoz és látom hogy nem úgy van az ajtózár ahogy hagytam, így hát feltételezem hogy megérkezett a lakótársam. Be is nyitom lelkesen és meg is pillantom a szőke fiút.
-
Oh helló. Te vagy az új lakótársam, ugye? Longie vagyok, örvendek - megyek oda hozzá és nem is nyújtok neki kezet, egyszerűen megölelem mosolyogva. Kíváncsi vagyok mit tudhat és mit akar ebből kihozni Dantalion hogy beajánlott ide. Szerinte jól mutatnék a színpadon, bármeire is gondolt.