Ami csak szem szájnak ingere, lehetőségek tengere.
Kezdőlap
Legutóbbi képek
Keresés
Keresési feltételek
Az eredmények megjelenítése:
Bővített keresés
Regisztráció
Belépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
Into the forest - Emmet - Lily
by
Grimmjow
Tegnap 22:20-kor
Wrath and Pride
by
Grimmjow
2024-10-14, 17:54
Araiza
by
Grimmjow
2024-10-14, 17:51
Pride
by
Grimmjow
2024-10-14, 17:50
We need a little bumbum
by
Grimmjow
2024-09-27, 18:41
Hush little baby, don't you cry....
by
Gorduin
2024-07-14, 15:17
Bodyguard or dragonspirit?
by
Grimmjow
2024-06-22, 22:51
Wonho & Drake
by
Grimmjow
2024-03-10, 22:33
Orion x Reno
by
Grimmjow
2024-01-28, 19:14
Ready, set.... play, shoot!
by
Grimmjow
2024-01-17, 19:53
Flesh and stone
by
Gorduin
2023-11-26, 19:25
Top posting users this month
Grimmjow
Ki van itt?
Jelenleg
2
felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
[
View the whole list
]
A legtöbb felhasználó (
91
fő) 2024-10-29, 07:51-kor volt itt.
Eternity Wonderland
::
Kezdetek
Karaktervezető
Realm of tears
Megosztás
A Denevér Akták
Szerző
Üzenet
Crow
Hozzászólások száma
:
4
2021. Dec. 23.
Sphere of the gods
:
Dream of the Endless
Tárgy: A Denevér Akták
2021-12-25, 20:14
Bruce Wayne
nº395
Gotham Hercege
Szigorúan bizalmas
Akta: #395
Bruce Wayne
Teljes név:
Bruce Thomas Wayne
Született:
1981. 02. 19.; Gotham
Életkor:
Negyven
Lakhely:
1313 Mockingbird Lane
Állás:
Wayne Művek; igazgató
Play by:
Benjamin Thomas Barnes
Adatok
Az elismert sebész, Dr. Thomas Gabriel Wayne és filantróp Martha Kane egyedüli gyermekére a felső tízezerre jellemző gondtalan élet várt. Ám gyermekkora korai véget ért, mikor nyolc évesen tehetetlenül kellett végignéznie, amint egy fegyveres rabló kiontja szülei életét.
A végakarat értelmében az elárvult fiú a család komornyikja, Alfred Pennyworth gondozása alá került, ám nevelésében szignifikáns szerepet játszott az odaadó orvos, Leslie Thompkins is. Hiába várta a város, hogy hercege örökségét átvéve új reményt hozzon el, Bruce ugyanis tizennégy esztendősen eltűnt a nyilvánosság kíváncsi tekintete elől.
Tíz évig csupán spekulációk tárgyát képezte az ifjú Wayne holléte, majd visszatérése várakozásokat felülmúlóan uralta a címlapokat. Egészen azóta neve egybeolvadt a humanitáriánus mozgalmakkal, városfejlesztési programokkal, illetve a Wayne Művek technológiai részlegének felvirágzásával. Ugyanakkor a gothami lakosok számára már megszokott, hogy afférjei és fellengzős partijai miatt legalább annyit látni a város aranygyermekét bulvár főszereplőként, mint jótékonysági rendezvények résztvevőjeként.
Tulajdonságok
Gyorsaság
Erő
Reflexek
Intelligencia
Állóképesség
Akaraterő
Függelék
Máig hallom a pisztoly kakasát.
Apám utolsó, nyugtatásul szánt szavait.
És a tompa puffanást, amint anyám teste a földre zuhan.
Üvöltök, hosszan, mintha a világot akarnám széttörni hangommal.
Álmaimban máig sikítok. De hiába riadok fel, a bútorok által teremtett árnyakon kívül aligha fogad egyéb társaság a csendnél. Tudom, hogy Alfred pihen, és megérdemli, hogy az ő álma zavartalan maradjon, ezért hasonló némasággal köszöntöm a lidérceket a szobámban, majd a kelleténél erőszakosabb mozdulattal lököm félre a testemet borító takarót.
Évek, évtizedek óta igyekszem kiirtani magamból a reflexet, hogy ellenőrizzem a fehér leplet, nem-e mocskolta be az ujjaimra száradt, egykoron meleg vér, de mint eddig mindig, elbukok, s pillantásom makulátlan huzattal találkozik, miközben odakint a gothami éjszaka békéjét szétrepeszti egy mennydörgés. Már régóta meg sem rezzenek tőle. Utoljára, mikor megijesztett, nyolc éves voltam, épp pengét tartottam a bőrömhöz. A fém hideg dallamot játszva landolt a fürdőszoba padlóján, Alfred pedig, mintha csak a csengőt szólaltattam volna meg, rontott be az ajtón. Sosem láttam annyira dühösnek.
Egy villámcsapás fénye már üres szobára vetül. Ahogy annyi esztendeje már, Bruce Wayne hűlt helyét találja, hogy távoztával átadja a sötétség uralmát valami másnak.
Valaminek, aminek világát egy régi, égi dörgedelem már megsemmisítette. Mégis, e romok tisztábbak, őszintébbek, mint az, mit hátrahagyok.
Emme
A Denevér Akták
1
/
1
oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem
válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Eternity Wonderland
Kezdetek
Karaktervezető
Realm of tears
Eternity Wonderland
Kezdetek
Karaktervezető