Ami csak szem szájnak ingere, lehetőségek tengere.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:

Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák

Wrath and Pride
Leonard Voloshin Emptyby Grimmjow
2024-10-14, 17:54

Araiza
2024-10-14, 17:51

Pride
2024-10-14, 17:50

We need a little bumbum
2024-09-27, 18:41

Hush little baby, don't you cry....
Leonard Voloshin Emptyby Gorduin
2024-07-14, 15:17

Bodyguard or dragonspirit?
2024-06-22, 22:51

Wonho & Drake
2024-03-10, 22:33

Orion x Reno
2024-01-28, 19:14

Ready, set.... play, shoot!
2024-01-17, 19:53

Flesh and stone
2023-11-26, 19:25

Deep loneliness
2023-11-25, 22:28
Top posting users this month
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (91 fő) 2024-10-29, 07:51-kor volt itt.

Megosztás

Leonard Voloshin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Grimmjow

Grimmjow

Hozzászólások száma :
352

Leonard Voloshin Empty
TémanyitásTárgy: Leonard Voloshin   Leonard Voloshin Empty2020-11-28, 16:34

Leonard Falkenrath Voloshin
ÉN MINDIG TUDOM, HOGY MI A HELYES. CSAK NEM CSINÁLOM.

leonard f.v. stb
303
demigod
vinnie woolston
alone
heteró?
keresett

Nekromanta vagyok érted? Ami nagyjából annyit jelent, hogy parancsolhatok a holt lelkeknek, és visszalökhetem őket az életbe. Minél többet gyakorlok, annál élethűbbek lesznek a halottjaim. Persze, állatokat is vissza tudok idézni. De, ami a legjobban tetszik, hogy meg tudom bolondítani az élőket víziókkal, és azt láttatok velük, amit akarok. Megérzem a haldoklókat a közelben, és már csak természetem miatt is imádom kilopni a lelküket, és aztán… nos másba visszatenni. Micsoda játék!
Másfelől bármikor kiszagolom ha valahol vér folyik, vagy balhé van. Az agresszió illata és érzete csak úgy vonz mint a mágnes. Mivel emberfelettien erős vagyok, nem kérdésed hogy általában tömegverés van. Én ütök, és mindenki más a tömeg. Megrészegítő élmény, mint valami tömény orgazmus… Ahhh...

"Hideg a zárka és rövid a lánc
Nekem így ért véget a tánc,
Az elvonástól, a hideg ráz…
Sose múlik el ez a láz."

Na azt hiszem ezzel remekül lehetne jellemezni azt, amit érzek jelenleg. Én, egy istenség gyermeke, emberi törvények által elítélve, rácsok mögött. Micsoda szomorú helyzet ez, hát hová fajul a világ? Mondjuk… azt nem mondom, hogy nem érdemeltem meg. Az azért túlzás lenne, és mind tudjuk hogy nem vagyok egy szent. Na, az még kellene! Szentté avatnának és piedesztálra emelnének. Hangos röhögésem szinte visszacsapódik a zárkám falairól, mert azt állapították meg rólam, hogy a cellatársaim nem túl hosszú életűek. Hát hol tehetek én róla? Mindenesetre bedugtak egy kis lyukba csak reggel meg este visznek ki sétáltatni, mint valami rühes kutyát, akkor is láncon. Persze, még véletlen sincs hozzá köze annak, hogy gyakorlatilag papírom van róla hogy nem vagyok százas. Viccelsz velem? Az én felmenőimmel?! Csoda hogy ennyire normális vagyok.
Szóval hol is kezdjem. Anyám az erőszak istennője konkrétan, nem csak ilyen elnagyzolt cím, meg egy kis kiabálás és kész, neeeeeem. Anyám aztán jelenség. Sugárzik róla hogy ha belekötsz, nem csinos kis karmolást kapsz az arcodra, hanem igazán odabasz, és örülhetsz ha életben maradsz. Bár, ez nem jellemző anyámra, ő szereti a tiszta munkát. Apám meg, hát mond az neked valamit hogy Hádész? Na, nem ő Hádész de valami ivadéka, és a temperamentuma még az enyémnél is rosszabb. Most mivan?! Komolyan kismiska vagyok mellette, mert én legalább elő tudom adni, hogy tudok normális lenni, ő nem.

Az erőszakos természetem tehát mindkét felmenőmtől levezethető egészen ide hozzám, és az is hogy már öt évesen megöltem anyám egyik nimfáját. Nem tudom sajnáltam-e, de utólag persze anya is mondta hogy nem haragszik mert egy picsa volt, azokra meg nincs szüksége senkinek. Csak egy valamire jók. Áldozatnak. Mondjuk, annak eléggé , de hát… aki olyan elborult mint én, és viccesnek találja a micimackós hullazsákot ez nem számít. Igenis vicces. Szóval vidám kis családom van, és ami azt illeti inkább anyámra hasonlítok, aminek persze a fater nem örül, de hát ez van. Rájöttem hogy ha ki akarom kergetni a világból, de legalábbis elűzni a közelemből akkor Ninja Sex Partyt kell beraknom, mert azt egyszerűen nem bírja. Fut az öreg rendesen! Ilyenkor rendszeresen közli velem hogy kitagad, nem lehetek a fia, és nem ilyennek akart engem, hát ez szopóka nyalóka, mert ilyen lettem. Az hogy jelenleg sitten vagyok, egy fatális nagy tévedés, mert tudok én jólekű is lenni, csak az emberek iránt érzek vérszomjat, és van egy cane corso kutyám, amit imádok, és már sírok szinte hogy meg se fog ismerni, mikor kijövök erről a nyomorult helyről, mert anyám megígérte hogy kihoz ha viselkedek. A megszokottnál kevesebb halál történt itt, szóval rá foghatjuk hogy viselkedek, ami nagyban köszönhető annak is, hogy egy kis lyukban tengődöm, bár igaz ami igaz, volt időm rádolgozni az izmaimra, és most elégedettséggel tölt el a látvány, ami a tükörben fogad. Ahogy mondanék, megemberesedtem, már csak ki kéne jutnom innen, mert ennyire azért nem áll jól nekem a szürke egyenruha és hogy én legyen az 5585-ös. Van tisztességes nevem is, és azt akarom hallani ahogy egy olcsó ribi nyögdécseli, miközben az orgazmus határáig sodródva lovagol rajtam. Oh igen, vannak vágyaim, de nincsenek céljaim. Messzire ható céljaim, mondjuk, mert amúgy tudom mit fogok csinálni ha innen jutok. Elmegyek labdázni Cerberosszal! Muhahaha. Jah igen, elég vicces gyerek vagyok, és mondtam már hogy elég mocskos szájú?
Vissza az elejére Go down

Leonard Voloshin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Eternity Wonderland :: Kezdetek :: Karaktervezető :: Grimmjow karakterládája-