Ami csak szem szájnak ingere, lehetőségek tengere.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:

Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák

Wrath and Pride
Wrath and Pride  Emptyby Grimmjow
2024-10-14, 17:54

Araiza
2024-10-14, 17:51

Pride
2024-10-14, 17:50

We need a little bumbum
2024-09-27, 18:41

Hush little baby, don't you cry....
Wrath and Pride  Emptyby Gorduin
2024-07-14, 15:17

Bodyguard or dragonspirit?
2024-06-22, 22:51

Wonho & Drake
2024-03-10, 22:33

Orion x Reno
2024-01-28, 19:14

Ready, set.... play, shoot!
2024-01-17, 19:53

Flesh and stone
2023-11-26, 19:25

Deep loneliness
2023-11-25, 22:28
Top posting users this month
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (91 fő) 2024-10-29, 07:51-kor volt itt.

Megosztás

Wrath and Pride

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Grimmjow

Grimmjow

Hozzászólások száma :
352

Wrath and Pride  Empty
TémanyitásTárgy: Wrath and Pride    Wrath and Pride  Empty2024-10-14, 17:53

Pride reag:

Elégedett mosollyal kihúztam magam az ölelésében, ahogy elismeréssel beszélt sötét lelkében elfoglalt helyemről.
– Na csak azért… – doromboltam hízelgőn, tovább tekeregve a karjai közt, mint egy buja, fekete macska. – Mhh… Akkor használjuk ki, amíg tart…
Nem is szaporítom tovább a szót, macskás, apró léptekkel magam mögött hagyom a konyhát, őt pedig húzom magam után , a lakás belseje felé. Most láthatja Harag igazán, hogy mennyivel nagyobbnak tűnik a lakás, mint amekkora valójában. Tény, sok a növény, a személyes tárgy, és a kinti esős időjárás sem segít rá, de ha a vállamra állna sem érné el a plafont. Szerettem ezt a lakást. Nem akartam tőle hamar megválni.
Kacéran kivillantottam hófehér fogsorom, ahogy fivérem illetne helyeken simogatott és tapogatott végig. Aztán ahogy azt fejtegeti, hogy ez a nekem ígért futótűz nem ma fog végigvágtázni a vidéken, csalódottan lebiggyesztem az ajkam.
– Összetöröd a szívem, Harag… Sejtettem, hogy várni kell rá, de ugye nem olyan sokat? – játszottam az agyam neki kicsit, dörgölőztem hízelegve, aztán egy ponton macska módjára, mint aki megunta a játszadozást, a fűzőmre vezettem a kezét.

– Szabadíts meg, Harag…
Vissza az elejére Go down
Grimmjow

Grimmjow

Hozzászólások száma :
352

Wrath and Pride  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wrath and Pride    Wrath and Pride  Empty2024-10-14, 17:54

Harag reag:

Haragos viszonyok

Pontosan tudom, milyen emberevő és ugyanakkor izgató is lehet a vigyorom, és nem is fukarkodok vele, hiszen Pride előtt semmi szükség a finomkodásra. Mindketten vagyunk, amik vagyunk és nem leszünk mások semmi pénzért sem.
- Azért bizony, és még sok másért is, gyönyörűségem - sóhajtok fel ahogy közelebb tekeredik és érezheti is hogy mennyire nincs ellenemre. Bizony mereven állok, mert hagyom eluralkodni magamon a vágyat.
- Ezer és egy örömmel... - dorombolok ezúttal én magam és megyek utána ahogy a lakás mélye felé húz és közben mérem fel a terepet. Nagyon cseles megoldás ez a bővítés, de nagyon látványos is, és praktikus. A hálószoba is nagynak látszik, de legjobban az ágy érdekel benne és pontosan arra felé is tartunk, fürge ujjaim pedig már a ruha kapcsán matatnak és elég sikeresen kerül lejjebb az anyag.
- Ugyan Kedvesem, hát ilyen az élet, de azért egy kicsit tudok enyhíteni a várakozás okozta kínjaidon..... - mosolyodom el ahogy az ágy mellett megállva és lecsúsztatom válláróla ruhát. Aztán a kezeit a derekamhoz húzom, és ledobom az inget, de hagyom hogy a lényeget ő bonthassa ki szeretné.
- Érzed mennyire fel vagyok tüzelve hogy megszabadítsalak? De valamit, valamiért.... Szabadítsd ki.... és tiéd - kuncogok fel ahogy oda dörgölöm magam hozzá.
Vissza az elejére Go down

Wrath and Pride

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Pride
» Wrath

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Eternity Wonderland :: Játéktér :: Saját elme szülötte vagyok-