Grimmjow
Hozzászólások száma : 352
| Tárgy: Interjú Mr. Téllel 2020-03-06, 21:53 | |
| James Buchan Barnes "Én mindig melletted leszek" -- • rám jellemzõ köszönési forma » Hello • kedvenc ételem »Grillcsirke • kedvenc italom » Sör • kedvenc nasim » Sós mogyoró • kedvenc színem » Fekete • kedvenc szavam » "Steve" • 5 legfontosabb dolog az életemben » Steve barátsága • egy személy, akihez kötõdök »Steve • ellenségem az oldalon » Bárki aki fenyegeti az életem és Steve-ét. Thanos pl ilyen. • párom az oldalon » Jobb kéz, számít? • szeretõm az oldalon »Még nincs • testvérem az oldalon » Sose volt • legkedvesebb játékom »Shelter - Steve-el • legakciódúsabb játékom » Harmadik nagykaland • játékom, amit olvasásra ajánlok a karakterem megismerése miatt » Shelter vagy Believer (Félbemaradt, de hasznos) • életem legemlékezetesebb pillanata » Felvettek a hadseregbe • életem legkínosabb pillanata » Amikor lecsúsztam egy nőről a selyemlepedő miatt • zene, ami jellemzõ rám » Only Human• zene, ami jellemzõ rám és a páromra » Clarity• zene, ami jellemzõ rám és a testvéremre »Nincs • zene, ami jellemzõ rám és az ellenségemre »- • hány éves vagyok most » 95 • fejlõdtem ebben » Szocializálódás, és nem verem le mikrót sem. • leghõsiesebb tettem/leggonoszabb tettem » Leggonoszabb Stark szüleinek megölése. Legjobb? Steve kimentése a folyóból • cél, ahová tartok » Jobb ember akarok lenni, talán még bosszúálló is • allergiám » A hülyeségre • senki nem tudja rólam » de szeretem az eperlekvárt • gyengeségem » Töredékes emlékek, kapcsolatok kialakítása • fóbiám » Nem tudom hogy lenne • függõségeim » Sör? Steve? Harc? |
|